Ekonomiassistent

Publiceringsdatum: 2024-04-26

Funderar du på att söka jobb inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som ekonomiassistent hos Påverka Nu Sverige AB? Nu har du möjligheten. Påverka Nu Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är Jönköping den angivna tjänsteorten. Påverka Nu Sverige AB söker för närvarande efter en person att anställa inom ekonomiassistent-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Låt Påverka Nu Sverige AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som ekonomiassistent! Ansök seast söndag den femte maj 2024.


Jobbannons

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent i centrala Jönköping.

Som ekonomiassistent kommer du att sköta den löpande bokföring, kundreskontra- och /eller leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar mm. Vidare sköter du administrationen av kundfakturor, både till svenska och utländska kunder. Arbetet innefattar fakturahantering, samt uppföljning i ekonomisystemet. Allmänna administrativa uppgifter inom ekonomi samt sortering, scanning och arkivering kommer också ingå.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, har god teamkänsla, är samarbetsinriktad och tar gärna för dig i jobbet. När det dyker upp utmaningar har du förmågan att söka lösningar och bibehålla en positiv inställning. Du vågar fråga, tar eget initiativ och ansvar. Du trivs med att periodvis jobba i ett högt tempo. Du är snabb på att fånga upp nya saker i din omgivning och tycker det är roligt med den digitala utvecklingen. Vi ser även att du har ett flexibelt arbetssätt och är beredd att ändra dina arbetsuppgifter utifrån förändrade förutsättningar

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du har ekonomiutbildning på gymnasie- eller högskolenivå alternativt en KY-utbildning med ca 2-3 års tidigare erfarenhet som ekonomiassistent. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Excel.

Vi är rekryterare. Rådgivare. Forskare. Konsulter. Uppdragstagare och givare. Finansiärer, kundansvariga och investerare av tid, samtidigt. Men framförallt är vi människor — med ett starkt fokus på andra individer. Och när vi ser till individen först, stärks i själva verket den del som utgör grunden till organisationens framtida utveckling. En utveckling som ger ringar på vattnet.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPåverka Nu Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567754170
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Påverka Nu Sverige AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Påverka Nu Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Ekonomiassistent sommarjobb

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Jönköping.

2024-04-22

Mer info

Ekonomiassistent till Passéra i Jönköping

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Jönköping.

2024-04-25

Mer info

Nyfiken och framåt ekonomiassistent till företag i centrala Jönköping

Ljung Kompetensförsörjning AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Jönköping.

2024-05-03

Mer info